Playstation 5 onderhoud

Playstation 5 onderhoud, onderhoud is belangrijk en wordt in de regel al snel vergeten. Na verloop van maanden gebruik raken ventilatoren verstopt met stof waardoor de Playstation 5 niet meer optimaal gekoeld wordt. Uiteindelijk kan dit leiden tot meer geluid en kan beschadigingen veroorzaken aan uw hardware zoals koel ventilator, moederbord, harddisk, processor en videokaart.

Prijzen

Liquid Metal-koelpasta

Tussen een koelblok en grafische kaart en processor wordt Liquid Metal-koelpasta aan gebracht voor een naadloze aansluiting waardoor het koelblok en ventilator de hitte goed kan afvoeren, Na verloop van jaren verzadigd deze Liquid Metal-koelpasta en verliest het zijn aansluiting waardoor de cpu en gpu extreem heet worden en uiteindelijk defect kunnen raken. Het is daarom belangrijk om eens in de 1 a 2 jaar je koelpasta te laten vervangen en de levensduur van uw Playstation 5 te verlengen.

Wat doen wij tijdens een onderhoud beurt:

Bij een volledige hardware-matige reiniging van de Playstation vervangen wij de oude koelpasta met hoogwaardige nieuwe Liquid Metal-koelpasta van de grafische chip en processor en maken wij de console, moederbord, koelblok en interne koel ventilator geheel stofvrij.

Reparatietijd

Als u beslist om door ons een hardware reiniging uit te laten voeren, dan kunt u altijd dezelfde dag uw Playstation 5 weer ophalen. Mocht u de PS5 laat in de middag brengen dan wordt het de eerst volgende werkdag.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen, dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen. Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Playstation 5 hardware onderhoud? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact