Playstation 5 SSD upgrade

Playstation 5 SSD upgrade, De Playstation 5 zijn uitgerust met standaard 800GB SSD. Dit lijkt veel maar na verloop van tijd door aanschaf van meerdere games en bijbehorende updates heeft u aan 800GB toch al snel te weinig opslag. Wij kunnen ook voor u de interne opslag capaciteit uitbreiden met een 1 of 2 TB M2 Nvme SSD.

Nog niet beschikbaar

De hardware aansluiting voor de M2 SSD is in de PS5 console aanwezig maar wordt op dit moment software matig nog niet ondersteunt, maar zoals het nu lijkt kunnen wij in augustus 2021 een update van Sony verwachten zodat wij uw geheugen kunnen uitbreiden.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 5 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Playstation 5 SSD upgrade

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Playstation 5 SSD vervangen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact