Laptop SSD upgrade Groningen

Laptop SSD upgrade, Bent u opzoek naar een bedrijf die een laptop SSD upgrade voor u kunt uitvoeren? Wij kunnen uw PC of laptop upgraden met een SSD (Solid State Drive) waardoor deze aanzienlijk sneller zal werken. Afhankelijk waar je de SSD voor gaat gebruiken bepaal je de opslagcapaciteit, in een laptop wordt meestal de standaard harde schijf verwisseld voor een SSD. Het is raadzaam om een SSD te nemen met voldoende opslag capaciteit zodat je genoeg ruimte overhoud voor het installeren van Windows, programma’s en documenten, enz.

Computer SSD upgrade

Prijzen

 

Opslagcapaciteit

Afhankelijk van waar je de schijf voor gaat gebruiken bepaal je de opslagcapaciteit van de SSD in een laptop wordt meestal de standaard harde schijf vervangen voor een SSD, Mocht dit het geval zijn is het raadzaam on een SSD te nemen die voldoende capaciteit heeft zodat je genoeg ruimte overhoud voor het installeren van je programma’s en natuurlijk je documenten. Ook kun je je harde schijf behouden voor de laptop door middel van een HDD caddy, die op de plaats van de bestaande dvd-speler komt. Ben je toch je dvd speler nog nodig ? Dan kan altijd nog de harde schijf in een externe behuizing plaatsen.

Voorraad

Wij hebben alle type SSD in onze winkel voorradig en het plaatsen van een SSD en het herinstalleren van Windows op uw laptop of desktop kunnen vaak dezelfde dag nog voor u uitvoeren.

Voordelen

Wat zijn de voordelen van een SSD?

  • Een SSD kan wel tot 10 keer sneller zijn in theorie
  • Een SSD verbruikt minder energie dan een traditionele harde schijf
  • Kan tegen vallen en of stoten
  • Doordat er geen bewegende onderdelen inzitten hoor je de SSD niet

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een laptop SSD upgrade? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact