Laptop touchscreen reparatie

Laptop touchscreen reparatie, Heeft u een laptop met een defect touchscreen? Steeds meer laptops zijn voorzien van een touchscreen en wanneer deze defect is kan dit verschillende storingen veroorzaken waardoor de laptop soms niet goed of in zijn geheel niet meer bruikbaar is. Een groot nadeel van een touchscreen is dat er veel verschillende soorten en type’s in omloop zijn en het vervangen van een touchscreen specialistische werk is.

Touchscreen met LCD scherm

Bij veel laptop modellen kun je de touchscreen los van het lcd scherm vervangen, maar er zijn een aantal laptop modellen die gebruik maken zogenoemde complete lcd unit. Een complete lcd unit is een scherm waarvan het lcd scherm en het touchscreen aan elkaar verlijmd zijn en daarom kun je deze niet los van elkaar vervangen, dit is dan ook direct terug te zien in de prijs.

Scherm code

Helaas kunnen wij aan de hand van een type en model nummer van een laptop niet achterhalen wat voor touchscreen u in uw laptop heeft. In een specifieke laptop type kunnen namelijk veel verschillende schermen voorkomen en connector aansluitingen. Wij moeten eerst het scherm uit de laptop verwijderen en vervolgens aan de hand van de scherm code kunnen wij u vertellen of onze leverancier deze voorradig heeft.

Voorraad

Wij hebben geen touchscreen schermen voorradig, deze zullen wij altijd bij onze leverancier moeten bestellen. Mocht onze leverancier dit model touchscreen niet voorradig hebben zullen wij deze bij de fabrikant moeten bestellen en moet u er rekening mee houden dat op deze schermen een minimale levertijd van 5 a 10 werkdagen op zit.

Laptop touchscreen reparatie

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Laptop touchscreen reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact