iPhone camera reparatie

Heeft u een iPhone waarvan de front of back camera niet werkt of goed functioneert? Voor een iPhone camera reparatie ben je bij ons aan het juiste adres een afspraak maken of je reparatie aanmelden is bij ons helemaal niet nodig. Wij vervangen jouw iPhone camera direct en binnen 20 minuten met een 100% originele camera.

Reparatie

Als een camera niet meer wil inzoomen of een zwart beeld geeft dan kunnen wij uw iPhone camera vervangen. Bij alle iPhone modellen kunnen wij de zogenoemde back (rear) camera altijd probleemloos vervangen maar vanaf de iPhone X en nieuwere modellen is de front camera voorzien van face-id als deze front camera of face-id functie niet goed werkt dan adviseren wij deze door Apple zelf te laten vervangen.

Camera glas vervangen

De camera van je iPhone is voorzien van een bescherming-glaasje. Dit stukje glas kan kapot gaan of beschadigen waardoor je iPhone camera ook kapot kan gaan of onscherpe foto’s maakt. Het is vooral belangrijk dat je zo snel mogelijk je iPhone camera glaasje laat vervangen om te voorkomen dat vuil en vocht je iPhone binnendringt. Wij hebben alle bescherming-glaasje voor alle type iPhone’s voorradig waardoor wij altijd dezelfde dag uw iPhone gerepareerd weer kunnen aanbieden.

Professionele reparatie met garantie

Bij Techreparatie maken we altijd gebruik van originele onderdelen.
-Onze ervaren Apple specialisten zorgen ervoor dat je iPhone reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd.
-Kwaliteit belangrijk maar de kennis van de monteur vinden wij minstens zo belangrijk daarom hebben alle monteurs die bij ons werkzaam zijn
minimaal 4 jaar ervaring in het dagelijks repareren van alle iPhone modellen.
-Op al onze reparaties geven wij altijd 3 maanden garantie op het vervangen onderdeel.
– Je data blijft altijd behouden
-Je bent nooit je telefoon dagen kwijt
-Voor het vervangen van je camera of camera glas ben je bij Techreparatie meestal binnen 20 minuten klaar.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een iPhone camera reparatie Groningen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact