iPad batterij vervangen

iPad batterij vervangen Groningen, is je batterij van de iPad snel leeg of moet je de iPad een paar keer per dag opladen laat ons dan je iPad batterij vervangen. Voor een iPad batterij vervangen ben je bij ons aan het juiste adres een afspraak maken of je reparatie aanmelden is bij ons helemaal niet nodig. Wij vervangen jouw iPad batterij met een 100% originele batterij en meestal kunt u dezelfde dag of de volgende werkdag uw iPad gerepareerd weer ophalen.

  • Reparatie binnen 2 uur
  • Alle accu’s voorradig
  • Originele accu’s
  • 11 jaar iPad reparatie ervaring
iPad batterij vervangen

Prijzen

Reparatie

Wanneer je in het bezit bent van een iPad dan is deze uiteraard voorzien van een batterij een iPad batterij heeft een bepaalde levensduur en is dan ook vaak na 3 tot 4 jaar aan vervanging toe. Als een iPad accu aan vervanging toe is kan dit verschillende storingen veroorzaken zoals: laad langzaam op, valt bij 20% zomaar uit, batterij teken blijft knipperen, compleet zwart beeld, enz. Het vervangen van een iPad batterij is een arbeidsintensieve klus laat daarom deze reparatie wel over aan een deskundige, want de gehele iPad moet gedemonteerd worden. Alle iPad reparaties worden bij Techreparatie uitgevoerd door gecertificeerde monteurs waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen.

Werkwijze

  • Wij lezen wij uw iPad uit met een tester of er geen ander storingen zijn.
  • Vervangen wij uw accu met een 100% originele accu
  • Heeft u 3 maanden volledige garantie op een nieuwe accu.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een iPad batterij vervangen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact