Laptop ventilator reparatie

Laptop ventilator reparatie, Heeft u een laptop met een defecte koeling fan? maakt uw laptop ventilator veel lawaai of wordt de boven of onderkant van de laptop erg heet. Dan is het raadzaam om uw laptop na te laten kijken om verdere schade aan de processor of grafische kaart te voorkomen. Want als de koeling van uw laptop niet meer (goed) werkt kan er veel schade ontstaan. Een CPU of GPU koeler dient deze koel te houden en wanneer dit niet gebeurt kan dit op korte termijn beschadigingen veroorzaken aan uw hardware zoals: Moederbord, harddisk, processor en de videokaart.

Reparatie

Wij kunnen voor u controleren of de laptop interne ventilator defect is of dat er alleen hardware onderhoud uitgevoerd moet worden. Mocht de interne koel ventilator defect zijn dan kunnen wij de koeling fan snel en betaalbaar voor u vervangen. De meest gangbare interne ventilators hebben wij in onze winkel voorradig waardoor wij uw laptop de zelfde dag gerepareerd weer kunnen aanbieden.

Prijs

Het kan voorkomen dat een interne ventilator defect is waardoor de laptop moet worden voorzien van een nieuwe fan. Dan kunnen wij in overleg met u bespreken wat de mogelijkheden zijn, de kosten voor een reparatie van een interne ventilator is afhankelijk van uw merk, helaas is het op voorhand lastig om een prijsopgave te geven zonder eerst de laptop onderzocht te hebben.

Laptop ventilator reparatie

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Laptop ventilator reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact