Playstation 4 Hdmi chip reparatie

Playstation 4 Hdmi chip reparatie Heeft u een Playstation 4 met een defecte Hdmi chip en deze wilt u vakkundig en professioneel gerepareerd hebben dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw Playstation 4 hdmi chip binnen 24 uur voor u vervangen.

Playstation 4 hdmi chip reparatie

Prijzen

 

Reparatie

Een Hdmi chip reparatie is een zeer specialistische reparatie en zonder SMD soldeer ervaring en juiste apparatuur en materialen is deze reparatie absoluut niet uit te voeren. Techreparatie is de expert in SMD solderen en een Playstation 4 hdmi chip reparatie is bij ons in vertrouwde handen.

Hoe weet ik of mijn chip defect is?

Als een Hdmi connector achter in de PS4 onbeschadigd is en bij het opstarten van de Playstation de balk of het lampje bij de aan uit knop wit wordt, is de kans groot dat de Hdmi chip defect is.

Niet doen!

Verbrande of missende componenten, meegetrokken inlay’s, opgezwollen moederborden, Wij hebben het allemaal al gezien. Helaas krijgen wij op dagelijkse basis PS4 aangeboden met onherstelbare schade omdat handige vaders/moeders of hobby reparatie bedrijven denken dit te kunnen repareren. Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen niet doen! laat deze reparatie over aan een expert. Wij voeren wij geen HDMi chip reparaties uit op een moederbord als u zelf of een ander reparatie bedrijf aan het moederbord heeft gesleuteld!

Onderzoekskosten

Als een Hdmi connector is beschadigd dan is het duidelijk dat deze vervangen moet worden. Het kan voorkomen dat de poort niet beschadigd is en de PS4 geen beeld signaal geeft dan moeten wij de Playstation 4 eerst onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Playstation 4 Hdmi reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact