Huawei reparatie Groningen

Op zoek naar een Huawei Smartphone reparatie bedrijf in Groningen? Wij zijn trots op het feit dat wij al meer dan 11 jaar smartphones repareren, aan ervaring zal het dus bij ons niet ontbreken. Werkt je Huawei mobiel niet meer naar behoren is het scherm gebarsten heeft u oplaad problemen of een hele andere storing, dit wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Je kunt altijd bij ons terecht voor alle reparaties. We repareren je Huawei toestel volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met originele onderdelen.

Professionele reparatie met garantie

Tijdens de reparatie van uw toestel kunt u gewoon meekijken en vragen stellen. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen waarop u altijd 3 maanden garantie heeft op het vervangen onderdeel. Onze reparatieprijzen zijn helder en u kunt deze terug vinden op onze website.

100% origineel

Doordat wij service packs van Huawei gebruiken bent u ervan verzekerd dat alle lcd schermen en batterijen die wij vervangen 100% origineel zijn. Als wij een lcd scherm reparatie voor u uitvoeren is uw grootste voordeel dat de service pack’s van Huawei direct met nieuwe accu en behuizing worden geleverd.

Prijzen

 

Voorraad

Omdat Huawei zoveel veel verschillende modellen heeft en de inkoop prijzen fluctueren, kunnen wij de onderdelen niet op voorraad hebben liggen. Voor elk onderdeel is de levertijd 1 werkdag.

Overige reparaties

De meest voorkomende Huawei reparaties hebben wij hier boven uitgelicht omdat direct duidelijk is wat er defect is en wat de bijbehorende reparatie kosten zullen zijn. Heeft u ander defect of een storing in een Huawei zoals: niet opladen, slecht wifi ontvangst, knop die niet werkt, geen geluid bij bellen, software problemen, waterschade, enz. Dan moeten wij eerst de Huawei onderzoeken.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Huawei reparatie Groningen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact