Macbook OSX herinstallatie

Het kan voorkomen dat een computer systeem softwarematig zodanig is beschadigd, vervuild of traag is dat de computer opnieuw geïnstalleerd moet worden. Het herinstalleren van Windows vinden veel mensen behoorlijk lastig. Ook het vinden van de juiste hardware drivers kan in sommige gevallen problemen opleveren. Wij kunnen voor u snel en betaalbaar een nieuwe Windows installatie uitvoeren, en in bijna alle gevallen kunt u dezelfde dag uw laptop of computer met een frisse Windows installatie weer ophalen.

Prijzen

Back-up

Als u uw iMac of Macbook aanbied voor een herinstallatie is het verstandig om eerst een back-up te maken van alle data ( Foto’s, video’s, documenten, etc) op een externe harde schijf of usb stick, indien u niet in staat bent of in de gelegenheid bent om zelf een back-up te maken dan kunnen wij dit voor u uitvoeren.

Discreet

Op een macbook staan vaak zeer persoonlijke gegevens (documenten, afbeeldingen, informatie en wachtwoorden) Als wij een reparatie voor u uitvoeren hoeft u bij ons nooit bang te zijn voor data verlies en respecteren wij de privacy van al onze klanten en bezoekers wij garanderen dat wij altijd discreet met informatie en of een product omgaan!

Reparatie

Maleware, virus, sofware fouten, foutmeldingen of problemen met een upgrade kunnen er voor zorgen dat u een schone installatie wilt op uw Macbook of iMac. Wij kunnen voor u snel en betaalbaar een nieuwe software installatie uitvoeren en in bijna alle gevallen kunt u dezelfde dag uw Macbook met een frisse OSX installatie weer ophalen.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Windows herinstallatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact