iPhone scherm reparatie

iPhone scherm vervangen in 20 minuten

Wij repareren al 11 jaar alle iPhone modellen, Een afspraak maken of je reparatie aanmelden is bij ons helemaal niet nodig. Wij repareren je iPhone supersnel en dagelijks tot 30 minuten voor sluitingstijd breng vandaag nog een bezoek aan onze winkel en wij vervangen uw iPhone scherm binnen 20 minuten.

Originele iPhone schermen

Wij onderscheiden ons graag in kwaliteit van LCD schermen die wij gebruiken voor een iPhone scherm reparatie. Naast originele iPhone schermen bieden wij ook de allerhoogste kwaliteit copy schermen aan. kwaliteit van een scherm is belangrijk maar de kennis van de monteur vinden wij minstens zo belangrijk daarom hebben alle monteurs die bij ons werkzaam zijn minimaal 4 jaar ervaring in het dagelijks repareren van alle iPhone modellen.

Prijzen

Een oerwoud aan verschillende schermen

In de huidige markt worden consumenten vaak misleid door schermen van inferieure kwaliteit die onterecht als OEM-kwaliteit of origineel worden verkocht. Bij ons vind je twee hoogwaardige kwaliteitsniveaus: Origineel en OEM (Copy) schermen. Deze vertegenwoordigen de ultieme kwaliteit. Wij streven naar eerlijkheid en transparantie, niet alleen over de kwaliteit, maar ook over de prijs. In een markt vol termen zoals ‘compatible,’ ‘huismerk,’ ‘origineel,’ ‘AA,’ ‘AAA,’ ‘A+,’ ‘A,’ en ‘high copy,’ bieden wij helderheid. Maak een weloverwogen keuze met de garantie van superieure technologie en eerlijkheid in elke fase van uw aankoop. Kies voor het allerbeste, kies voor ons.

Origineel

Kwaliteit staat bij ons al 15 jaar bovenaan als wij een iPhone lcd scherm vervangen hebben wij 2 kwaliteit opties: Origineel en Copy. Een origineel lcd scherm is voor de consument en veel reparatie bedrijven niet te verkrijgen wij zijn als bedrijf getest en getoetst waardoor wij bij onze leverancier originele schermen mogen inkopen en vervangen. Daarom zeggen wij graag het volgende Als wij een scherm “origineel iPhone” noemen garanderen wij het volgende:
LCD scherm is altijd 100% origineel Apple.
Touch is altijd 100% origineel Apple.
LCD scherm heeft geen enkele kleur afwijking t.o.v. nieuw origineel scherm.
Altijd 3 maanden garantie op werking van het scherm.

Copy

In werkelijkheid kun je voor een copy scherm wel tientallen verschillende kwaliteiten inkopen. Wij maken slechts gebruik van één copy kwaliteit en wij garanderen dat dit de duurste en in kwaliteit de beste copy schermen zijn.
De minste kleur afwijking.
Het sterkste glas.
Beste algehele pasvorm.
3 maanden garantie.
100% Nieuw
Alleen van origineel te onderscheiden door iets minder intense kleurweergave van het display.
Wist u dat dit COPY scherm door 8 van de 10 reparatie bedrijven wordt verkocht als zijnde ORIGINEEL?

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een iPhone scherm reparatie Groningen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact