Macbook waterschade herstel

Macbook waterschade herstel , Uw Macbook is niet bestand tegen vloeistoffen en op het moment dat uw macbook in aanraking komt met water, koffie of een andere vloeistof, kan dit nare problemen veroorzaken. Als je macbook met water of andere vloeistoffen in aanraking is geweest? Zet deze dan direct uit en haal de macbook van de lader af. Leg uw macbook vervolgens op de kop neer en laat het water of vloeistof uit uw toestel lopen. Breng uw macbook zo spoedig mogelijk naar een reparatie zaak, zodat wij de rest eruit kunnen halen en de schade kunnen terugdraaien.

Niet aan zetten

Zet uw macbook niet meer aan! Stond je macbook al uit, dan niet meer aanzetten. De meeste mensen kunnen de verleiding niet weerstaan en willen deze dan toch nog even aanzetten om te testen of de toestel nog werkt. Zodra u uw toestel aanzet kan er intern sluiting ontstaan waardoor de reparatie kosten vaak hoger uitvallen, daarom niet doen uitzetten en uit laten staan.

Laptop waterschade herstel reparatie

Prijzen

 

Reparatie

Het is belangrijk dat je je macbook zo snel mogelijk bij een reparatie bedrijf brengt voor een chemische reiniging, hoe sneller hoe beter. Een chemische reiniging is nodig om het oxidatieproces te voorkomen. Dit houd in dat alle staal of een ander materiaal met een legering van ijzer op het moederbord worden aangetast en na verloop van tijd defect raken. Mocht na onderzoek blijken dat het moederbord is aangetast dan reinigen wij het moederbord met puur alcohol en reflowen (her-solderen) wij alle aangetaste chips en componenten.

Voorrang

Wij geven voorrang aan een macbook die waterschade heeft opgelopen, dit houd in dat wij direct aan deze reparatie beginnen als u langs komt.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Macbook waterschade herstel? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00, en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen. U kunt tijdens de openingstijden zonder afspraak langs komen.

Contact