Laptop batterij Vervangen

Laptop batterij vervangen, Wanneer je in het bezit bent van een laptop dan is deze uiteraard voorzien van een batterij. Het is je vast opgevallen dat de batterij naarmate de tijd minder langer meegaat dan bij het begin van je aankoop, Dit is normaal omdat de maximale capaciteit van de batterij langzaam afneemt. De batterijen in de huidige laptop kunnen niet meer makkelijk door de gebruiker zelf worden vervangen omdat de meeste laptops een interen accu hebben en gehele laptop gedemonteerd moet worden voordat de batterij vervangen kan worden.

Origineel

Een Laptop batterij heeft een bepaalde levensduur en is vaak na 3 tot 4 jaar aan vervanging toe, heeft u een laptop waarvan de batterij snel van leeg loopt of slecht wil opladen dan is het te adviseren deze te vervangen. Wij vervangen een interne batterijen alleen met een originele accu en de meeste accu’s kunnen wij bij onze leverancier bestellen zodat wij vaak de volgende werkdag uw laptop gerepareerd weer kunnen aanbieden.

Code

Helaas kunnen wij aan de hand van een type en model nummer van een laptop niet achterhalen wat voor batterij u in uw laptop heeft. In een specifieke laptop type kunnen namelijk verschillende accu’s voorkomen. Wij moeten eerst de batterij uit de laptop verwijderen en vervolgens aan de hand van de batterij code kunnen wij u vertellen of deze voorradig is bij onze leverancier en wat de reparatie kosten zullen zijn.

Laptop batterij vervangen

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een laptop batterij vervangen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact