Playstation 4 hardeschijf vervangen

Playstation 4 hardeschijf vervangen, De PS4 systeem software staat op een 2,5 inch sata hardeschijf deze harde schijven zijn erg gevoelig voor vallen, stoten en kunnen ook slecht tegen warmte. Maar de meeste storingen worden veroorzaakt door stroom onderbrekingen met als gevolg dat de systeem software beschadigd of in het ergste geval de hardeschijf defect raakt.

Error Code

Krijgt u een error code tijdens software herstel of een nieuwe installatie dan is de kans groot dat de harde schijf defect is. Wij kunnen voor u snel en betaalbaar een nieuwe Harde schijf + installatie in uw Playstation 4 plaatsen en in de meeste gevallen kunt u de PS4 dezelfde dag gerepareerd weer ophalen.

Laptop harde schijf stuk? Vervang het bij ons

Prijzen

 

Upgrade

De meeste Playstation 4 zijn uitgerust met standaard 500GB hardeschijf. Dit lijkt veel maar na verloop van tijd door aanschaf van meerdere games en bijbehorende updates heeft u aan 500GB toch al snel te weinig opslag. Wij kunnen ook voor u de interne opslag capaciteit uitbreiden met een 1 of 2 TB hardeschijf.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Playstation 4 harde schijf vervangen? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact