Laptop defecte harde schijf vervangen

De harde schijf is één van de meest kwetsbare onderdelen in uw pc of laptop en na verloop van tijd kan de harde schijf kapot gaan met soms desastreuze gevolgen. In een harde schijf zitten bewegende onderdelen te veel warmte, vallen, stoten, stroomonderbreking en corrupte bestandssystemen kunnen er voor zorgen dat uw harde schijf defect raakt. De meeste defecten aan een harde schijf gebeuren niet plotseling maar na verloop van tijd, Symptomen van een defecte harde schijf: Laptop die steeds langzamer wordt, niet meer goed opstart of vastloopt ook als uw harde schijf tikt is dat een signaal dat de harde schijf kapot is of gaat.

Reparatie

Heeft u een laptop of computer met een defecte harde schijf? Wij hebben alle type harde schijven in onze winkel voorradig en het plaatsen van de HDD en het herinstalleren van Windows op uw laptop of desktop kunnen vaak dezelfde dag nog voor u uitvoeren.

Upgrade van HDD naar snellere SSD hard disk

Laptop en computer reparatie Groningen kan ook prima uw Laptop upgraden met een SSD schijf. Zelfs de meest oude laptops worden hier aanzienlijk sneller mee en kunnen zo nog een tijd mee. Wij hebben hier ook een pagina voor.

Prijzen

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Laptop defecte harde schijf vervangen? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-8501234. Wij zijn elke werkdag geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 17:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact