Playstation 4 reparatie

Playstation 4 reparatie, op zoek naar een bedrijf die uw Playstation 4 reparatie vakkundig en snel kan uitvoeren? Wij repareren al meer dan 15 jaar alle Playstation consoles. De Sony Playstation 4 heeft verschillende modellen: 10xx, 11xx, 12xx, Slim en Pro versie heeft u een defect of een storing in een van deze modellen? Geen probleem, wij kunnen elk model snel en vakkundig voor u repareren.

HDMI

Chip

Onderhoud

HDD

Software

Disk error

Overige

Voorraad

Doordat wij een grote voorraad hebben van alle onderdelen en voor alle type PS4 zoals Hdmi connectoren, lasers, HDD, drives, voedingen, enz. Kunnen wij bijna altijd dezelfde dag uw Playstation 4 gerepareerd weer aanbieden.

Reparatietijd

is ook afhankelijk van het soort storing dat u heeft, voor onbekende problemen stellen we eerst een diagnose die doorgaans dezelfde dag nog wordt afgerond. Als u akkoord bent met een reparatie wordt deze vervolgens direct gestart. Omdat wij veel onderdelen op voorraad hebben is een reparatie meestal dezelfde dag of binnen 24 uur afgerond. Mocht de reparatie complexer zijn of langer duren, dan wordt u hierover vooraf over geïnformeerd.

Onderzoekskosten

In bijna alle gevallen kunnen wij u direct vertellen wat voor storing uw Playstation 4 heeft en de daarbij behorende reparatie kosten. Maar er zijn storingen waarvoor wij eerst de PS4 moeten onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.

Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Playstation 4 reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.

Contact